Werkkleding

Meijermax is dealer van diverse bekende en onbekende werkkleding merken, zo vindt u bij ons Dassy werkkleding, Portwest, Snickers, Santino, Bläklader, Tricorp, BramsParis en nog vele andere merken werkkleding. Door de ruime keuze aan merken bent u bij Meijermax verzekerd van een artikel met de juiste kwaliteit/prijs verhouding. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in de omgeving van Oldenzaal, Enschede, Hengelo & Almelo. Daarnaast levert Meijermax aan een klantenbestand verdeeld over heel Nederland, maar ook in Duitsland en België.

Wij dragen zorg voor een goede voorraad van uw artikelen. Zodra u een artikel besteld proberen wij deze direct uit voorraad te kunnen leveren. In ons assortiment is bedrijfskleding te vinden voor uiteenlopende branches zoals bouw, logistiek, zorg, horeca, groen, automotive, zakelijk, beveiliging, agrarisch, industrie en offshore.

Wilt u graag meer informatie, kom dan gerust langs in onze showroom. Ook is het mogelijk dat wij vrijblijvend op locatie komen om u te voorzien van informatie of om eventueel de juiste pasvorm aan te meten.

Klik hieronder op de buttons voor de producten!

 

Meer mogelijkheden bij MeijerMax

Maatregistratie
Wij komen vrijblijvend bij uw bedrijf om de maten van de kleding en werkschoenen van uw medewerkers op te meten. Deze maten worden verwerkt bij ons in het systeem. Dit zorgt ervoor dat u altijd de juiste maat geleverd krijgt bij een nabestelling.

Verschillende beenlengte’s
Bij Meijermax is het mogelijk om werkbroeken te bestelling in verschillende beenlengte’s. dit zorgt ervoor dat de werkbroek altijd de juiste pasvorm heeft.

Ontzorgen
Meijermax wil haar klanten ontzorgen. samen tijd besparen door middel van een efficiënte afhandeling. Kleding pakketten kunnen worden aangeleverd per medewerker en natuurlijk voorzien van de naam.

Passen & Modieus
Meijermax vindt dat de bedrijfskleding niet alleen goed en praktisch moet zitten maar ook modieus moet zijn. hierdoor heeft Meijermax een zeer uitgebreid assortiment waardoor u altijd vindt wat u zoekt.

Bedrukken en/of borduren van het bedrijfslogo
Uw kleding voorzien van uw bedrijfslogo? uiteraard is dit ook bij ons mogelijk. Wij zijn sterk in het bedrukken en borduren van uw bedrijfskleding. u kunt zelf bepalen waar u het bedrijfslogo bedrukt wilt hebben en in welk formaat. Door onze jaren lange ervaring willen wij u natuurlijk graag voorzien van advies.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk?
Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons!

Retentieweg 20a  |  7572 PH Oldenzaal  |  Telefoon: (0)541 – 519 713  |  Mobiel: (0)6 – 30041960  |  E-mail: info@meijermax.nl