BEDRUKKEN & BORDUREN VAN DE BEDRIJFSKLEDING

Bij Meijermax is het mogelijk om de bedrijfskleding naar uw wensen te laten bedrukken of borduren met uw eigen bedrijfslogo.

Meer exclusiviteit en uitstraling door bedrukken of borduren.
Door uw bedrijfskleding te bedrukken of borduren met uw eigen bedrijfslogo zorgt dit voor meer exclusiviteit en uitstraling van uw bedrijf. Wanneer de gezamenlijke grootte van de logo’s meer dan 70cm2 is, is de bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar volgens de belastingdienst.

Bedrijfskleding bedrukken
Het bedrukken van de bedrijfskleding wordt door Meijermax in eigen beheer gerealiseerd. Dit zorgt voor snelle leveringen en flexibiliteit. Bij het bedrukken van bedrijfskleding kan er voor verschillende technieken worden gekozen. De keuze hangt af van verschillende factoren. Zo is het belangrijk in welke oplage het bedrukken moet plaatsvinden.

Flex-transfers
Bij flex-transfers wordt het bedrijfslogo per kleur in folie uitgesneden. Hierna wordt het te bedrukken logo met hoge temperatuur op de bedrijfskleding geperst. Het voordeel van bedrukken met flex is dat deze techniek zeer geschikt is voor kleine aantallen. Het is bij Meijermax dus mogelijk om ook kleine aantallen met uw bedrijfslogo te bedrukken, dit is bijvoorbeeld handig als u nog een nabestelling heeft van bijvoorbeeld 2 poloshirts.

Zeefdruk
Heeft u grote aantallen? dan is het bedrukken door middel van zeefdruk vaak een voordeliger optie. Bij de zeefdruk techniek wordt er gebruik gemaakt van een zeefdruk raam. De inkt wordt dan door het zeefdruk raam op de kleding gedrukt.

Het voordeel bij Meijermax is dat er gebruik gemaakt kan worden van beide mogelijkheden. Wij denken graag met uw mee wat voor u de beste mogelijkheid is!

Bedrijfskleding borduren
Bij borduren wordt gebruik gemaakt van garen. deze garen worden op de bedrijfskleding geborduurd. Het borduren wordt aangestuurd door een computergestuurde machine.

Meijermax heeft voor het borduren van de bedrijfskleding de juiste partner gevonden die zorg draagt voor hoogwaardige borduringen. Borduren kan worden toegepast op allerlei soorten stof. Wel is het erg belangrijk bij borduren dat er genoeg steken in het logo worden verwerkt. Wanneer er tijdens het borduren te weinig steken worden verwerkt in het logo bevorderd dit niet de kwaliteit.

Wilt u meer informatie over het borduren van bedrijfskleding of wilt u bedrijfskleding bij Meijermax laten borduren of bedrukken, neem dan snel contact op!

Vragen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk?
Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons!

Retentieweg 20a  |  7572 PH Oldenzaal  |  Telefoon: (0)541 – 519 713  |  Mobiel: (0)6 – 30041960  |  E-mail: info@meijermax.nl