Promotiekleding

Ook voor werkschoenen zijn er verschillende normeringen. Het hangt af van uw werkomgeving aan welke norm uw werkschoenen moeten voldoen. Voor EN ISO wordt de afkorting S (safety) gebruikt. Bij deze norm zijn de volgende classificaties van belang:

SB: Veiligheidsschoenen voor professioneel gebruik met veiligheidsneus. Ook voldoen SB schoenen aan een hele lijst met eigenschappen zoals oliebestendigheid, minimale slipvastheid, kwaliteitseisen voor schacht en zool en verschillende comforteisen.

S1: Zie SB plus antistatische eigenschappen, gesloten hiel en een energieabsorberende hak.
S1P: Zie S1 plus antipenetratie tussenzool.
S2: Zie S1 plus bovenmateriaal met een bepaalde maximum waterdoorlaatbaarheid en waterabsorptie
S3: Zie S2 plus antipenetratie tussenzool en loopzool met een bepaalde hoeveelheid profilering.

Kevlar / Composiet werkschoenen
Werkschoenen krijgen tegenwoordig niet alleen een steeds modernere uitstraling, ze worden ook steeds comfortabeler. Dit komt omdat er steeds nieuwere technieken ontstaan wat ervoor zorgt dat de werkschoen lichter wordt maar ook buigzamer en flexibeler is. Meijermax heeft veel werkschoenen in het assortiment met een kevlar tussenzool en een composiet veiligheidsneus. Deze werkschoen voldoet natuurlijk ook aan de veiligheids-eisen. Doordat er geen staal meer in deze schoenen wordt verwerkt zorgt dit ervoor dat hij vele malen lichter is wat natuurlijk het draagcomfort verbetert zodat u ook aan het eind van de dag nog hetzelfde comfortabele gevoel heeft dan wanneer u de werkschoenen net aan heeft.

MERKEN

Ons assortiment bestaat uit verschillende merken werkschoenen zoals Sixton Peak, Grisport, Emma, Bata, Redbrick, No-Risk, Dunlop, Sika, B-ware en nog vele andere merken.

Klik op de Sixton button voor de modellen!

    Vragen? Neem contact op!

    Heeft u nog vragen? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk?
    Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons!

    Retentieweg 20a  |  7572 PH Oldenzaal  |  Telefoon: (0)541 – 519 713  |  Mobiel: (0)6 – 30041960  |  E-mail: info@meijermax.nl