maatschappelijk verantwoord ondernemen

Meijermax hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en werkt dan ook uitsluitend met leveranciers die meedenken in dit proces. Wij vinden het van groot belang dat onze producten en onze productie zo weinig mogelijk negatieve invloed hebben op het milieu. Er wordt dan ook nauwgezet toegezien op de beperking van chemicaliën, warmte, elektriciteit en transport.

Wij vinden dat een duurzaam milieubeleid gebouwd moet zijn op goede communicatie waardoor ook bezoek aan onze leveranciers en hun fabrieken noodzakelijk is. Daarom zijn wij ook steeds onderweg naar onze leveranciers, om met hen een langetermijnrelatie op te bouwen en erop toe te zien dat alle milieuregels nageleefd worden. Om extra veilig te spelen, geven wij steeds de voorkeur aan leveranciers die een uitdrukkelijk milieuplan naleven.

Meijermax werkt samen met leveranciers die zijn aangesloten bij de Fair Wear Foundation. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als het gaat om mens en milieu en daarnaast bewaken we op alle niveau’s de kwaliteits- en veiligheidsnormen. Meijermax committeert zicht daarom aan de gedragsregels voor eerlijke arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie die zijn vastgelegd in de Fair Wear Foundation.

Z

Passessie

De pasvorm van de werkkleding is essentieel voor het functioneren van de werkzaamheden. Een passessie help u om hierbij de juiste keuze’s te maken.

Z

Reparatieservice

Moet de werkbroek net iets ingekort worden
of bent u ergens achter blijven haken?
Meijermax repareert kledingstukken en
maakt ze op maat.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk?
Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons!

Retentieweg 20a  |  7572 PH Oldenzaal  |  Telefoon: (0)541 – 519 713  |  Mobiel: (0)6 – 30041960  |  E-mail: info@meijermax.nl